Hartelijk Dank!

Via deze link kunt u nu het album “Beats Of Love” kopen: https://xzata.com/products/xzatic-beats-of-love-cd-album

Hartelijk dank voor het kopen van het album “Beats Of Love”. Met uw bijdrage kunnen wij ons nog meer inzetten om hart- en vaatziekten te verslaan, meer shows geven, nog meer mensen aanmoedigen een reanimatiecursus te volgen en zich aan te melden als burgerhulpverlener om levens te redden!

Onze missie: hart- en vaatziekten verslaan!

Met onze actie / SHOW “Beats Of Love” (opgezet door de Limburgse DJ en producer XZATIC, eigenaar van platenlabel XZATA MUSIC in Geleen) en verkoop van het gelijknamige album hopen wij zoveel mogelijk mensen aan te moedigen een reanimatiecursus te volgen en geld in te zamelen voor de hartstichting.

Door beats te droppen (plaatjes draaien), radiozenders en televisieprogramma’s aan te doen, cd’s te verkopen en interviews te geven hopen wij zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Zo hebben wij inmiddels de volgende locaties aangedaan: Omroep Helmond, Omroep Zuidplas, Radio Hitec, DJDay Ransdaal, De CacaoFabriek, Pure Radio Holland, Rtv Parkstad.

Om u te bedanken kunt u hier het album nu ook digitaal downloaden en streamen, zodat u het kunt luisteren waar en wanneer u maar wilt!

Ga als volgt te werk:

  • Stuur een mail naar: info@xzatic.com met uw naam en vermeldt in het onderwerp “Beats Of Love Digitaal”, laat ons even weten hoe u zich hebt geabonneerd en wij zullen u zo spoedig mogelijk de link sturen!

Wilt u zich inschrijven voor een reanimatiecursus? Dat kan hier: https://www.hartstichting.nl/reanimatie/leer-reanimeren

Meer over onze actie leest u hier: https://www.xzatic.com/de-actie/

Wilt u nog een cd kopen en iemand blij maken met een cd, dat kan via de volgende link; https://xzata.com/products/xzatic-beats-of-love-cd-album, of stuur een mail naar info@xzatic.com

Nogmaals hartelijk dank!

Michiel de Jong – DJ XZATIC