Festival info-2021

Beats Of Love Festival. Hét dance event van 2021 waar jij bij moet zijn!

Op 3-7-2021 organiseren Seven-Twenty CablePark & XZATA MUSIC naast een waterski-evenement, een muziek festival, met enkele DJ’s.

I.v.m. Corona nemen wij de onderstaande maatregelen.

Corona

Festivals en andere grote evenementen kunnen vanaf 30 juni doorgaan op volledige capaciteit. Dat heeft het kabinet op 11 Juni bekendgemaakt.

Voor bezoekers van evenementen geldt in zijn algemeenheid: 

  • blijf thuis bij klachten
  • pas hygiëne-maatregelen toe
  • houd 1,5 meter afstand.

Tot 28 juli mogen de bijeenkomsten maximaal 24 uur duren en geldt er een maximum van 25 duizend bezoekers per dag.

Ook het maximum van honderd bezoekers op plekken zonder toegangstest wordt losgelaten. Er geldt vanaf 30 juni een maximale capaciteit die behaald kan worden met 1,5 meter afstand tussen de bezoekers. Vooral locaties met capaciteit op 1,5 meter die hoger is dan honderd personen, hebben baat bij de nieuwe maatregel.

Wij vragen bezoekers met klachten thuis te blijven, hygiëne-maatregelen toe te passen en zullen omroepen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Entree

  • Gratis
  • Het makkelijkste is van tevoren online reserveren zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan.
  • Reserveren via de website: https://www.seven-twenty.nl (kies koop tickets -> kies tickets 1 uur -> Reservering Horeca Terras)

Opnames

Tijdens het evenement zullen er verschillende beeld- en geluids- opnames gemaakt worden, ter promotie van onze artiesten en ons evenement.

Locatie

720 Cablepark, Midden Peelweg 5, 5975MZ Sevenum

Met de Auto

  • Gratis Parkeren
  • Adres accommodatie: 720 Cablepark, Midden Peelweg 5, 5975MZ Sevenum

Vanuit Eindhoven neem afslag 38 op de A67. Sla beneden op de afrit bij de verkeerslichten linksaf onder het viaduct door richting Toverland. Neem na 100 meter op de rotonde de 3e afslag en rij het Landalpark De Schatberg op. U bent gearriveerd. Op enkele minuten loopafstand ligt de waterskibaan Seven-twenty cablepark.

Vanuit Venlo of Duitsland neem afslag 38 op de A67. Sla beneden op de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf richting Toverland. Neem na 50 meter op de rotonde de 3e afslag en rij het Landalpark De Schatberg op. U bent gearriveerd.

Openbaar Vervoer

Op het treinstation Horst-Sevenum CS neemt u buslijn 65 (Veolia) richting Panningen (Weekend Belbus lijn 65). Let op: bel op tijd voor deze bus. Deze rijd maar 1x per uur. Bel naar 0900-0699. Uitstappen bij de halte Turfhoeve op de Middenpeelweg in Sevenum. Op zo’n 5 minuten loopafstand ligt de waterskibaan Seven-twenty cablepark.

Looproute

Op enkele minuten loopafstand van de parkeerplaats van Landalpark De Schatberg ligt de waterskibaan Seven-twenty cablepark. Loop langs de slagbomen, neem de eerste links en loop alsmaar rechtdoor. Volg de rode pijlen op de plattegrond hieronder.

Overige informatie vindt u hier:

https://www.facebook.com/beatsoflove.nl

Volg onze pagina voor alle updates omtrent het event, onze wekelijkse shows en toekomstige podia. www.BeatsOfLove.nl powered by www.xzatic.com & www.seven-twenty.nl