XZATIC is een platform dat volledig kan bestaan door steun van zijn fans. De luisteraars en kijkers dragen bij aan de BEATS OF LOVE SHOW en zorgen ervoor dat wij helemaal onafhankelijk verder kunnen gaan. De BEATS OF LOVE SHOW geeft DJ talent een podium en zet zich in voor voor de hartstichting. Is de BEATS OF LOVE SHOW belangrijk voor jou en wil je dat wij ons kunnen blijven inzetten voor het goede doel? Dan kun je je waardering uiten door te doneren. Koop ook eens een artikel in onze webshop en abonneer je op YouTube.com/Xzatic, hartelijk dank!

Met uw bijdrage kunnen wij ons nog meer inzetten om hart- en vaatziekten te verslaan, meer shows geven, nog meer mensen aanmoedigen een reanimatiecursus te volgen en zich aan te melden als burgerhulpverlener om levens te redden!

Elke dag overlijden in Nederland meer dan 35 mensen aan hart- en vaatziekten. En dat aantal neemt alleen maar toe. Dat vinden we onacceptabel. Het volgen van een reanimatiecursus kan een leven redden.

Door beats te droppen (plaatjes draaien), radiozenders en televisieprogramma’s aan te doen, cd’s te verkopen (albums zijn verkrijgbaar van 01-06-2021) en interviews te geven hopen wij zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Zo hebben wij inmiddels de volgende locaties aangedaan: Omroep Helmond, Omroep Zuidplas, Radio Hitec, DJDay Ransdaal, De CacaoFabriek, Pure Radio Holland, Rtv Parkstad.

Wilt u zich inschrijven voor een reanimatiecursus? Dat kan hier: https://www.hartstichting.nl/reanimatie/leer-reanimeren

Wilt u niets van onze show missen? Abonneer u dan gratis op ons YouTube kanaal: www.youtube.com/xzatic

Directe donatie

Je kunt een directe donatie doen aan de BEATS OF LOVE SHOW via IBAN: NL75RABO0305372165 ten name van XZATIC.

Of kiezen uit de onderstaande betaalmogelijkheden:

AmountDoneer hier rechtstreeks aan de hartstichting: https://www.hartstichting.nl/help-mee/doneren/steun-de-hartstichting