IN ACTIE VOOR DE HARTSTICHTING

Met onze actie / SHOW “Beats Of Love” (opgezet door de Limburgse DJ en producer XZATIC, eigenaar van platenlabel XZATA MUSIC in Geleen) en verkoop van het gelijknamige album (verkrijgbaar van 01-06-2021) hopen wij zoveel mogelijk mensen aan te moedigen een reanimatiecursus te volgen en geld in te zamelen voor de hartstichting.

Onze missie: hart- en vaatziekten verslaan!

Elke dag overlijden in Nederland meer dan 35 mensen aan hart- en vaatziekten. En dat aantal neemt alleen maar toe. Dat vinden we onacceptabel. Het volgen van een reanimatiecursus kan een leven redden.

Door beats te droppen (plaatjes draaien), radiozenders en televisieprogramma’s aan te doen, cd’s te verkopen en interviews te geven hopen wij zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Zo hebben wij inmiddels de volgende locaties aangedaan: Omroep Helmond, Omroep Zuidplas, Radio Hitec, DJDay Ransdaal, De CacaoFabriek, Pure Radio Holland, Rtv Parkstad.

Volg onze show wekelijks op: Youtube

Album

De opbrengst van het album “Beats Of Love” (verkrijgbaar van 01-06-2021) komt ten goede aan het liefdadigheidsproject dat draait om mensen aan te moedigen een reanimatie cursus te volgen en zich aan te melden als burgerhulpverlener om levens te redden.

Met uw bijdrage kunnen wij ons nog meer inzetten om hart- en vaatziekten te verslaan, meer shows geven, nog meer mensen aanmoedigen een reanimatiecursus te volgen en zich aan te melden als burgerhulpverlener om levens te redden!

Wilt u zich inschrijven voor een reanimatiecursus? Dat kan hier: https://www.hartstichting.nl/reanimatie/leer-reanimeren

DJ XZATIC en Xzata Music in het nieuws:

“Tasty Music, Supporting, David Guetta”

“Ook Armin Van Buuren draait Limburgse Xzata”, De Limburger”

“Limburgse DJ breekt door met eigen platenmaatschappij”, PARTYFLOCK.nl”
 
”Limburgse DJ succesvol met eigen platenlabel Xzata Music”, PARTYSCENE.nl”

“Wat 3 jaar geleden begon als een kleine maatschappij met enkele opkomende artiesten is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig label waarvan de muziek gedraaid wordt door enkele van de beste DJ’s ter wereld. Grote namen als Armin van Buuren, Paul van Dyk en Judge Jules weten de weg naar zijn platenlabel te vinden en draaien diens nummers tijdens populaire radio uitzendingen als “­A State of Trance”­ en “­Vonyc Sessions”­, PARTYSCENE.nl”
 
“Droom komt uit voor Landgraafse label Xzata Music”, WIJLIMBURG.nl”

  • In 1 jaar tijd gaan wij zoveel mogelijk shows maken
  • Radiozenders, bedrijven en evenementen aandoen; 
  • Nummers draaien op de radio;
  • Interviews geven;
  • Albums verkopen

Volg je hart en doneer eenmalig onze actie “BEATS OF LOVE” op onze website of koop ons album in onze webshop!

Xzatic.com is een platform dat volledig kan bestaan door steun van zijn fans. De luisteraars en kijkers dragen bij aan de Beats Of Love Show en zorgen ervoor dat wij helemaal onafhankelijk verder kunnen gaan. Is de Beats Of Love Show belangrijk voor jou en wil je dat wij ons kunnen blijven inzetten voor het goede doel? Dan kun je je waardering uiten door te doneren. Koop ook eens een artikel in onze webshop. Hiermee steun je de hartstichting!

CurrencyAmount