Met onze actie / SHOW “Beats Of Love” (opgezet door de Limburgse DJ en producer XZATIC, eigenaar van platenlabel XZATA MUSIC in Geleen) willen we zoveel mogelijk aandacht vragen voor de hartstichting. Door radio zenders en evenementen aan te doen, een wekelijkse show uit te zenden, sponsoren bij elkaar te krijgen en interviews te geven.

De opbrengst van de single “Beats Of Love” komt geheel ten goede aan het liefdadigheidsproject dat draait om mensen aan te moedigen een reanimatie cursus te volgen en zich aan te melden als burgerhulpverlener om levens te redden.

DJ XZATIC en Xzata Music in het nieuws:

“Ook Armin Van Buuren draait Limburgse Xzata”, De Limburger”

“Limburgse DJ breekt door met eigen platenmaatschappij”, PARTYFLOCK.nl”
 
”Limburgse DJ succesvol met eigen platenlabel Xzata Music”, PARTYSCENE.nl”

“Wat 3 jaar geleden begon als een kleine maatschappij met enkele opkomende artiesten is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig label waarvan de muziek gedraaid wordt door enkele van de beste DJ’s ter wereld. Grote namen als Armin van Buuren, Paul van Dyk en Judge Jules weten de weg naar zijn platenlabel te vinden en draaien diens nummers tijdens populaire radio uitzendingen als “­A State of Trance”­ en “­Vonyc Sessions”­, PARTYSCENE.nl”
 
“Droom komt uit voor Landgraafse label Xzata Music”, WIJLIMBURG.nl”

Je hart volgen. Iets bijzonders doen. Iets bijzonders doen voor de maatschappij. Iets terug doen voor de mensen die het mij mogelijk maakten succesvol te zijn in de muziek. Een initiatief om de Dance Scene vanuit Limburg op de kaart te zetten, aansluiting te vinden bij alle radiozenders en festivals in Nederland. Met als belangrijkste doel: aandacht vragen voor het goede doel; de hartstichting.

  • In 1 jaar tijd gaan wij zoveel mogelijk shows maken
  • Radiozenders en evenementen aandoen; 
  • Nummers draaien op de radio;
  • Interviews geven;
  • Albums verkopen

Volg je hart en doneer eenmalig onze actie “BEATS OF LOVE” op onze website of koop ons album in onze webshop!

Xzatic.com is een platform dat volledig kan bestaan door steun van zijn fans. De luisteraars en kijkers dragen bij aan de Beats Of Love Show en zorgen ervoor dat wij helemaal onafhankelijk verder kunnen gaan. Is de Beats Of Love Show belangrijk voor jou en wil je dat wij ons kunnen blijven inzetten voor het goede doel? Dan kun je je waardering uiten door te doneren. Koop ook eens een artikel in onze webshop. Hiermee steun je de hartstichting!

Amount *